reklam alanı

Şanlıurfa siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu!

Şanlıurfa’da iş insanı Nedim Önkol’un oğlu İsmail Önkol ile AK Parti İl Başkanı Mehmet İlhami Günbeği’nin yeğeni Nahide Günbeği, özel bir mekânda düzenlenen törenle evlendi.

Şanlıurfa siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da iş insanı Nedim Önkol’un oğlu İsmail Önkol ile AK Parti İl Başkanı Mehmet İlhami Günbeği’nin yeğeni Nahide Günbeği, özel bir mekânda gerçekleşen törenle hayatlarını birleştirdi.

Düğün, siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve AK Parti İl Başkanı Mehmet İlhami Günbeği’nin yanı sıra iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve aile yakınları genç çiftin mutluluğunu paylaştı.

İsmail ve Nahide Önkol çifti, iyi dilekler eşliğinde yeni hayatlarına adım attı.

Şanlıurfa siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.